Seuran jäsenille

– Suomen Frisbeegolfliiton jäsenyys ja edut

– Seura-alennukset yhteistyökumppaneilta

– Seuran tapahtumat ja kilpailut

– Talviharjoitteluvuoro

Jäsenyyden hankinta

Nuorisojäsen alle 18-vuotta (vanhemman suostumuksella) 20

Aikuisjäsen 25€ (Smartum/ePassi 27€ )

Jäseneksi liitytään Suomisport Seurapalvelussa. Suomisport takaa tietosuoja-asetuksen ja yhdistyslain mukaisen seuran hallinnoinnin. Suomisportista voi ostaa myös mahdolliset kilpailulisenssit. ”Suomen frisbeegolfliitto siirtyi kaudelle 2022 Suomisportin uuteen versioon 1.12.2021. Uudessa versiossa Suomisportin seurapalvelu ja liittopalvelu erottuivat kokonaan toisistaan ja seurojen jäsenyyksien käsittely muuttui noudattamaan yhdistyslakia.” (Frisbeegolfliitto.) Pääset kirjautumaan Suomisportiin samalla tavalla kuin aikaisemminkin, mutta nyt jäsenyyttä tulee hakea Suomisportista alla olevan ohjeen mukaisesti. Rollersin jäsenvastaava hyväksyy liittymispyynnön ja vasta sen jälkeen jäsenyyden voi maksaa.

JOS OLET JO REKISTERÖITYNYT SUOMISPORTIN KÄYTTÄJÄKSI, SIIRRY SUORAAN KOHTAAN 6.

  1. Jos et ole aikaisemmin rekisteröitynyt Suomisportiin, lataa puhelimeesi/tablettiisi sovelluskaupasta Suomisport -sovellus tai siirry nettiselaimella osoitteeseen suomisport.fi
  2. Klikkaa ”Kirjaudu palveluun”. Kirjoita tekstikenttään joko sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Saat tämän jälkeen sähköpostiisi tai puhelimeesi kertakirjautumiskoodin, mikä on kertakäyttöinen ja aktiivinen 10 minuuttia.
  3. Klikkaa kertakirjautumislinkkiä luo itsellesi oma Suomisport -profiili. Vanhempi/huoltaja luo itselleen Suomisport -profiilin ja lisää lapsen/huollettavan omaan profiiliinsa sen jälkeen.
  4. Suomisport luo sinulle Sportti-ID:n, mikä on 8-numeroinen numerosarja. Tämä on sinun henkilökohtainen liikkujatunnus, minkä avulla järjestelmä tunnistaa sinut. Sportti-ID ei ole palvelun kirjautumis- tai käyttäjätunnus.
  5. Tämän jälkeen et tarvitse erillisiä tunnuksia Suomisportiin. Pääset jatkossa kirjautumaan sisään niin, että pyydät aina uuden kertakirjautumislinkin. Linkki tulee sähköpostiisi tai puhelimeesi viestinä. Nyt pystyt esim. ostamaan jäsenyyden tai lisenssin palvelusta.
  6. Pääset tekemään liittymispyynnön aikuisjäseneksi (syntynyt vuonna 2003 tai aikaisemmin) klikkaamalla tästä ja juniorijäseneksi (syntynyt vuonna 2004 tai myöhemmin) klikkaamalla tästä
Molemmat linkit ohjaavat sinut suoraan Suomisportiin. Etene Suomisportin ohjeiden mukaisesti. Liittymispyyntösi menee seuran jäsenvastaavalle, joka hyväksyy liittymispyynnön Suomisportissa. Vasta hyväksynnän jälkeen pääset maksamaan jäsenyytesi. Toistaiseksi Suomisport ei lähetä automaattisia viestejä, mutta järjestelmä toimittaa sinulle maksutiedot hyväksynnän jälkeen.

HUOM! Jäsenvastaava tarkastaa liittymispyynnöt vähintään kaksi kertaa viikossa, joten hyväksyntä ja jäsenmaksu voi tulla sinulle muutamien päivien viiveellä. Odottele siis rauhassa. =)

KÄY ITSE KATSOMASSA SUOMISPORTISSA, ONKO JÄSENMAKSU TULLUT MAKSETTAVAKSI. Vaikka jäsenvastaava hyväksyy seuraan, on seuran jäsenyys kuitenkin ehdollinen siihen saakka, kunnes jäsenmaksu on maksettu. Virallisesti jäsenet hyväksytään hallituksen kokouksessa, kun jäsenmaksu näkyy suoritettuna.

Kilpailulisenssin hankkiminen Kun olet ostanut seuran jäsenyyden, voit halutessasi ostaa myös Suomen frisbeegolfliiton (SFL) lisenssin ja vakuutuksen, mikä mahdollistaa osallistumisen PDGA kilpailuihin. Oston pääset tekemään Suomisportissa klikkaamalla ”Ostamaan”.

  • Aikuisjäsenen (syntynyt vuonna 2003 tai aikaisemmin) kilpailulisenssin hinta on 63,50 € (sisältää lisenssin 62 € ja toimitusmaksun 1,50 €).
  • Juniorijäsenen (syntynyt vuonna 2004 tai myöhemmin) juniorilisenssin hinta on 33,50 € (sisältää lisenssin 32 € ja toimitusmaksun 1,50 €).
  • Molemmat lisenssit sisältävät lisenssikauden PDGA-jäsenyyden. Lisenssit eivät edellytä vakuutusta.
Lähteet:
Suomisport
Suomisport-ohjeet
Lisenssi ja vakuutus 2022

Videot:
Miten liityn seuran jäseneksi?
Miten maksan seuran jäsenmaksun?